Smartphone > Smartphones > HTC > HTC HD7 Zwart

HTC HD7 Zwart

HTC HD7 Zwart

De HTC HD7 is een veel belovende smartphone. Waar HD staat voor het grote scherm (net als de HD, HD2 en Desire HD), staat '7' voor het besturingssysteem Windows Phone 7. Hiermee is dit toestel de eerste met Windows Phone 7 als besturingssysteem. Microsoft is lang bezig geweest met de ontwikkeling, en dat is te zien. Overal is over nagedacht. Van een gelikte grafische interface, tot naadloze integratie met Exchange servers, Xbox diensten of Zune.

En hoewel de HD 7 van HTC niet de Nederlandse taal ondersteunt, zit het menu zo intuitief in elkaar dat u zelfs in het Engels in een handomdraai alles kunt vinden wat u nodig heeft!

4,3 Inch scherm
Naast het besturingssysteem is het gigantische scherm van deze smartphone het meest opvallende. De HTC HD7 beschikt namelijk over een 4,3 Inch touchscreen. Bij internetpagina's hoeft u dus niet alsmaar in te zoomen, maar worden deze zonder problemen al goed weergegeven. Ook is dit scherm ideaal om in de trein te genieten van uw favoriete tv serie of film.

Audio, video en foto's
Uiteraard zal het u niet verbazen dat u met de HTC HD7 films kan kijken, foto's maken of muziek luisteren. Het verschil met andere telefoons: Dankzij Dolby Mobile geluid met SRS is geluid uit het toestel prachtig. Ook kunt u video's opnemen met een resolutie van maar liefst 720p, zodat opgenomen video's ook op uw HD TV er nog schitterend uitzien.

De HTC HD 7 is dus een ware alleskunner met het nieuwste van het nieuwste, met bewezen technologie. Bent u dus op zoek naar een Windows Phone 7 smartphone, met gigantisch scherm, dan kunt u niet om de HTC HD7 heen.

Kleuropties:
Zwart Zwart