Smartphone > Smartphones > HTC > HTC One Zwart

HTC One Zwart

HTC One Zwart

De HTC One is een super smartphone van HTC vol met features die beter zijn dan die van de meeste smartphones en, jawel, de iPhone 5! Op deze pagina kunt u meer lezen over de specs van deze HTC telefoon.

Het display van de HTC One

Deze HTC heeft een Super LCD3 capacitief touchscreen van 4.7 inch groot met een resolutie van 1080 x 1920 pixels en geeft pixels weer met een dichtheid van ongeveer 469 ppi. Ter vergelijking: het beeldscherm van de iPhone 5 is maar 4 inch groot, heeft een resolutie van maar 640 x 1136 pixels en een pixel dichtheid van ongeveer 326 ppi.

Oftewel: de HTC One geeft beeld mooier en scherper weer dan de iPhone 5 en bovendien heeft deze HTC smartphone ook nog eens een krasbestendig scherm.

De processor van de One van HTC

Deze telefoon heeft een quad-core processor van maar liefst 1.7 GHz en is uitgerust met een state-of-the-art Qualcomm Snapdragon chipset (de Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 om precies te zijn). Ter vergelijking: de iPhone 5 heeft een dual-core processor van 1.2 GHz. De HTC One is dus met andere woorden veel sneller dan de beste telefoon van Apple.

De HTC One camera

De camera van deze HTC is heel bijzonder: ook al is de resolutie van de camera theoretisch gezien 4 megapixel, de sensor vangt tot wel 300 procent meer licht op waardoor foto's veel scherper zijn dan die van andere smartphones. Daarnaast kan de camera video's van HD kwaliteit maken maar ook korte filmpjes van 3 seconden. Het idee erachter is dat u deze korte filmpjes maakt en vervolgens deelt met uw vrienden via de camera app van de HTC One. Deze HTC Zoe functie lijkt een beetje op de Vine app voor iOS.

Wat kan deze HTC telefoon nog meer?

De HTC One is uitgerust met Android Jelly Bean en dat betekent dat u in een handomdraai toegang heeft tot de Google zoekmachine, GMail, YouTube, Google Maps, enzovoorts. Daarnaast is de geluidskwaliteit beter dankzij de Beats Audio technologie, zit er een TV-out in en zo kunnen we nog wel even doorgaan...

Kortom: de HTC One is een iPhone killer en een must have voor iedereen die het nieuwste van het nieuwste wil op het gebied van smartphones. Kijk daarom snel hieronder voor de beste aanbiedingen van dit moment!

Kleuropties:
Zwart Zwart