Smartphone > Smartphones > HTC > HTC One M8 Metal Grey

HTC One M8 Metal Grey

HTC One M8 Metal Grey

De HTC One M8 is de nieuwe vlaggenschip smartphone van HTC en de opvolger van de HTC One die in 2013 gelanceerd is. Op deze pagina kunt u meer lezen over de specs van dit nieuwste HTC model.

Het uiterlijk van de HTC One M8

De behuizing van de One M8 is volledig gemaakt van aluminium. Dit is speciaal ontworpen om goed in je hand te passen, wat ook terug te vinden is in de afgeronde vorm van dit model. Het geluid van de HTC One M8 is glashelder: Aan de voorzijde van deze smartphone bevinden zich 2 speakers die een voller, harder en kraakhelder geluid geven.

De processor van de One M8 van HTC

Deze smartphone heeft een quad-core processor van maar liefst 2.3 GHz en is uitgerust met Android KitKat 4.4.2 met HTC Sense 6.0. Hierdoor ben u verzekerd van een razendsnelle gebruikservaring.

De camera van de HTC One M8

HTC heeft de camera van nieuwste One uitvoering geheel vernieuwd met haar duo-camera. Aan de achterkant van de HTC One M8 vindt u 2 speciale camera's die zeer bijzondere foto's kunnen maken. Bij foto's die u met de Duo-camera maakt kunt u namelijk achteraf de focus leggen op een ander object in diezelfde foto. Dus ziet u iets bijzonders op de achtergrond van de foto (of iemand die u aanspreekt), dan kunt u hier gemakkelijk op inzoomen

Kortom: de HTC One M8 is een must have voor iedereen die het nieuwste van het nieuwste wil op het gebied van smartphones. Kijk daarom snel hieronder voor de beste aanbiedingen van dit moment!

Kleuropties:
Metal Grey Metal Grey