Smartphone > Smartphones > HTC > HTC One M9 Grijs

HTC One M9 Grijs

HTC One M9 Grijs

De HTC One M9 is op 1 maart 2015 gepresenteerd ten tijde van het Mobile World Congress in Barcelona waar veel nieuwe smartphones worden onthuld. Het betreft het derde model van het iconische "One" ontwerp.

Belangrijkste specificaties van de HTC One M9

  • Stijlvol hoogwaardig ontwerp
  • Persoonlijk en uniek HTC Sense 7.0 interface
  • Ongekend goede camera
  • Ervaar het perfecte geluid
  • Razendsnelle performance
  • Optioneel met vernieuwde innovatieve Dot View Case
  • Snelheid, kracht en vormgeving

De opvolger van de M8 (en M7) mag er zeker wezen. Het nieuwe flagshipmodel kan worden gezien als een ware kanjer als het gaat om snelheid, kracht en vormgeving. De M9 beschikt over het nieuwste Android besturingssysteem, Android Lollipop. Net als zijn voorgangers wordt het platform ondersteund door zijn eigen interface HTC Sense 7.0 voorzien van zijn eigen DNA.

Prachtig display

Een eigenschap van de HTC One M9 Gold on Silver die gelijk opvalt is het mooie scherm. Het Super-LCD3 display geeft prachtige beelden weer door de hoge resolutie van 1920x1080 pixels. Hierdoor zien alle foto’s, video’s en visuele effecten er waanzinnig uit. Door het grote scherm, met een beelddiagonaal van 5.0 inch, kunt u zelfs op een aangename manier films kijken. Ondanks de grootte van het scherm is het toestel nog steeds met één hand bedienbaar. Ook zit er in de HTC One M9 een goede accu met een capaciteit van 3500 mAh. Hierdoor kunt u extra lang van het fantastische scherm genieten!

razendsnelle Octacore processor

Op het toestel is een octacore processor aanwezig waardoor multitasking een nieuwe ervarimg zal krijgen voor de huidige smartphone-gebruiker. Het toestel heeft 3GB Ram en 32 GB intern geheugen met de mogelijkheid deze uit te breiden middels een micro-SD kaart van 128 GB. Uiteraard is het ook 4G-Ready zodat je extreem snel kunt surfen (tot 150 Mbps download snelheid).

20.7 megapixel duo camera

De afgelopen jaren heeft HTC aanzienlijk geïnvesteerd in zijn smartphone-camera, zowel op het gebied van hardware als software. Met de M9 heeft het de lat wederom een stukje hoger gelegd en komt de fabrikant met een 20.7 megapixel duo-camera. Dit is HTC’s beste camera tot nu toe. Met de vele aantal megapixels krijgen de foto’s meer details. Het is dan ook eenvoudig om achteraf digitaal in te zoomen. Uitgebreide software onbreekt ook niet bij dit model. Sterker nog, de software van de HTC Eye gaat mee in deze nieuwe smartphone. Zo kan je eindeloos genieten van de verschillende camera opties.

Frontcam met 4 ultrapixels

De rear camera heeft dus geen ultrapixel, deze technologie introduceerde HTC twee jaar geleden vol trots. Hier is de fabrikant dan ook niet van afgestapt. De ultrapixels bevinden zich namelijk aan de voorkant van de camera. Zo zijn er 4 ultrapixels te vinden zodat je schitterende selfies kunt schieten.

Kleuropties:
Grijs Grijs  

HTC One M9 met abonnement vergelijken

HTC One M9 accessoires