Smartphone > Smartphones > HTC > HTC One M9 Plus Gunmetal Grey

HTC One M9 Plus Gunmetal Grey

HTC One M9 Plus Gunmetal Grey

De HTC One M9 Plus is het nieuwe familielid van de One M9-serie. Het toestel is met het 5.2-inch en 2560x1440 pixels met 2K-display net een tikje groter ten opzichte van de One M9, HTC's huidige flagship. Een nieuwe feature aan de M9 Plus is de vingerafdrukbeveiliging aan de voorkant van het toestel wat het ontgrendelen van je toestel vereenvoudigt. Door deze feature hoef je namelijk geen wachtwoord meer in te typen. Uiteraard blijft die mogelijkheid wel bestaan.

Iconisch design

Naast de geweldige kwaliteit van het scherm is ook de rest van de HTC One M9 Plus een waanzinnige verschijning met zijn unieke uiterlijk. Het iconische aluminium design van deze telefoon, die ook zo succesvol was op de voorgangers in de HTC One-serie, beschikt over prachtige, gepolijste, hoeken met een ergonomisch design die zich precies hebben aangepast aan uw grip. De achterkant is een beetje gedraaid, zodat het toestel u het perfecte gevoel geeft, dat u gewend bent van de HTC One-serie. Alle functies en knoppen zijn een onderdeel van dit oogverblindende design, zodat het een prachtig geheel is.

Aan snelheid geen gebrek

Op de M9 Plus is een snelle 64-bit Mediatek X10 ocatacore te vinden met een snelheid van 2.2 GHz. Concreet betekent dit dat het toestel enorm snel schakelt waardoor multitasken deze smartphone probleemloos af zal gaan. Dus als je je social media in de gaten wilt houden en tegelijkertijd het internet wil afstruinen: De HTC One M9 Plus kan het allemaal. Uiteraard is het toestel ook klaar voor 4G.

Gebruik de camera

De camera van de M9 Plus is van zeer goede kwaliteit. Deze camera heeft namelijk maar liefst een 20MP Duo Camera waarmee je ook in HD kunt filmen. De lens is voorzien van saffierglas wat beschermt tegen krassen. Ook is een ultrapixel frontcam aanwezig voor iedereen die haarscherpe portretfoto's wilt maken. Bovendien kun je foto's met verschillende effecten creƫren dankzij Ufocus en Dimension Plus.

Belangrijkste eigenschappen One M9 Plus

  • Super 5.2-inch display (2K)
  • Snelle smartphone-ervaring
  • Waanzinnige camera's: 20MP & ultrapixel frontcam
  • HTC Boomsound voor superieur geluid
  • Vingerafdrukscan voor makkelijke ontgrendeling
Kleuropties:
Gunmetal Grey Gunmetal Grey