Smartphone > Smartphones > HTC > HTC One Max Silver

HTC One Max Silver

HTC One Max Silver

De HTC One Max is een grotere (en meer geavanceerde) variant van de HTC One. Op deze pagina kunt u meer lezen over de specs van deze HTC telefoon.

Het uiterlijk van de HTC One Max

De HTC One Max is uitgerust met een Full HD display van maar liefst 5,9 inch. De HTC One Max heeft een Super LCD3 capacitief touchscreen met een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Aan de achterkant van het toestel bevindt zich een technologisch hoogstandje: Hier vindt u een vingerafdrukscanner, die u gebruikt voor het snel vergrendelen en ontgrendelen van het toestel.

De processor van de One Max van HTC

Deze telefoon heeft een quad-core processor van maar liefst 1.7 GHz en is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 600 chipset. Hiermee worden alle applicaties lekker snel geladen.

De HTC One Max camera

De camera van deze HTC is heel bijzonder: ook al is de resolutie van de camera theoretisch gezien 4 megapixel, de sensor vangt tot wel 300 procent meer licht op waardoor foto's veel scherper zijn dan die van andere smartphones. Daarnaast kan de camera video's van HD kwaliteit maken maar ook korte filmpjes van 3 seconden. Het idee erachter is dat u deze korte filmpjes maakt en vervolgens deelt met uw vrienden via de camera app van de HTC One Max.

Wat kan deze HTC telefoon nog meer?

De HTC One Max is uitgerust met Android Jelly Bean en dat betekent dat u in een handomdraai toegang heeft tot de Google zoekmachine, GMail, YouTube, Google Maps, enzovoorts. Daarnaast is de geluidskwaliteit beter dankzij de Beats Audio technologie, zit er een TV-out in en zo kunnen we nog wel even doorgaan...

Kortom: de HTC One Max is een must have voor iedereen die het nieuwste van het nieuwste wil op het gebied van smartphones. Kijk daarom snel hieronder voor de beste aanbiedingen van dit moment!

Kleuropties:
Silver Silver