Smartphone > Smartphones > HTC > HTC One Mini Zwart

HTC One Mini Zwart

HTC One Mini Zwart

De HTC One Mini is het kleinere broertje van de HTC One en lijkt in veel opzichten op zijn grotere broer. Op deze pagina kunt u meer lezen over de specs van deze HTC telefoon.

Het uiterlijk van de HTC One Mini

Het display is met 4,3 inch iets kleiner dan de 4,7 inch van de HTC One. De HTC One Mini heeft een Super LCD2 capacitief touchscreen met een resolutie van 720 x 1280 pixels. De HTC One Mini heeft een aluminium behuizing, een dikte van nog geen centimeter en de bekende stereo-luidsprekers aan de voorkant.

De processor van de One Mini van HTC

Deze telefoon heeft een dual-core processor van maar liefst 1.4 GHz en is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 400 chipset. Hiermee worden alle applicaties lekker snel geladen.

De HTC One Mini camera

De camera van deze HTC is heel bijzonder: ook al is de resolutie van de camera theoretisch gezien 4 megapixel, de sensor vangt tot wel 300 procent meer licht op waardoor foto's veel scherper zijn dan die van andere smartphones. Daarnaast kan de camera video's van HD kwaliteit maken maar ook korte filmpjes van 3 seconden. Het idee erachter is dat u deze korte filmpjes maakt en vervolgens deelt met uw vrienden via de camera app van de HTC One Mini.

Wat kan deze HTC telefoon nog meer?

De HTC One Mini is uitgerust met Android Jelly Bean en dat betekent dat u in een handomdraai toegang heeft tot de Google zoekmachine, GMail, YouTube, Google Maps, enzovoorts. Daarnaast is de geluidskwaliteit beter dankzij de Beats Audio technologie, zit er een TV-out in en zo kunnen we nog wel even doorgaan...

Kortom: de HTC One Mini is een iPhone killer en een must have voor iedereen die het nieuwste van het nieuwste wil op het gebied van smartphones. Kijk daarom snel hieronder voor de beste aanbiedingen van dit moment!

Kleuropties:
Zwart Zwart