Smartphone > Smartphones > HTC > HTC One S Black

HTC One S Black

HTC One S Black

De HTC One S is de perfecte smartphone voor iedereen die het nieuwste van het nieuwste wilt. Waarom? Lees snel hieronder verder voor meer informatie over de specificaties!

De HTC One S heeft een super scherm

De HTC One S heeft een groot (4,3 inch) touchscreen dat krasbestendig is gemaakt met behulp van de Corning Gorilla Glass techniek. Bovendien heeft de One S een 1,5 GHz Qualcomm Snapdragon S4 dual core processor en dit alles bij elkaar betekent dat u heel lang kunt gaan genieten van prachtige beelden en kleuren op deze HTC smartphone.

De HTC One S is DE smartphone voor muziek

Dankzij de Beats Audio technologie klinken alle geluiden (muziek, games, video's en zelfs gebeld worden) op de HTC One S rijker en authentieker. Daarnaast kunt u dankzij de HTC Hub van de HTC One smartphones niet alleen uw muziek op 1 plek opslaan, maar ook al uw favoriete kanalen van internetradio, streaming diensten en muziek apps verzamelen. Handig toch?

Wat de HTC One S nog meer kan...

Met behulp van de 8 megapixel camera met HTC ImageSense en smart LED fliters van de HTC One S maakt u prachtige, haarscherpe, haast levensechte foto's van alle belangrijke momenten in uw leven. Ook leuk: dankzij de Video Pic functie van de HTC One serie smartphones kunt u tegelijkertijd een foto maken en een video opnemen.

Kortom: kijk snel hieronder voor de voordeligste HTC One S aanbiedingen.

Kleuropties:
Black Black