Smartphone > Smartphones > HTC > HTC One V Black

HTC One V Black

HTC One V Black

De HTC One V is een smartphone met een slick design en zit boordevol technische hoogstandjes waar u van zult genieten.

Waarom? Lees snel verder om meer te weten te komen over de specificaties van de One V...

De HTC One V is DE smartphone voor muziek

Dankzij de Beats Audio technologie klinken alle geluiden (muziek, games, video's en zelfs gebeld worden) op de One V voller, beter, maar vooral: echter. Daarnaast kunt u dankzij de HTC Hub van de HTC One smartphones niet alleen uw muziek op 1 plek opslaan, maar ook al uw favoriete kanalen van internetradio, streaming diensten en muziek apps verzamelen. Wat u wat dit betekent? Dat u voortaan alles maar dan ook alles wat met muziek te maken heeft op uw HTC One V op 1 plek terug zult kunnen vinden.

De HTC One V heeft een super scherm

De HTC One V heeft een vrij groot (3,7 inch) beeldscherm en daarnaast een 1 GHz Qualcomm processor en dat betekent dat u heel lang kunt gaan genieten van prachtige beelden en kleuren op deze telefoon van HTC.

Wat de HTC One V nog meer kan...

Met behulp van de 5 megapixel camera met HTC ImageSense en smart LED fliters van de HTC One S maakt u prachtige, haarscherpe foto's van alle belangrijke momenten in uw leven. Ook leuk: dankzij de Video Pic functie van de HTC One serie smartphones kunt u tegelijkertijd een foto maken en een video opnemen.

Kortom: kijk snel hieronder voor de leukste HTC One V acties van dit moment!

Kleuropties:
Black Black