Smartphone > Smartphones > HTC > HTC One X T-Mobile Glamour Grey

HTC One X T-Mobile Glamour Grey

HTC One X T-Mobile Glamour Grey

De HTC One X is de perfecte smartphone voor iedereen die het nieuwste van het nieuwste wilt. Waarom? Lees snel hieronder verder voor meer informatie over de specificaties!

De HTC One X is beestachtig snel

De HTC One X heeft een super groot (4,7 inch!) 720p HD touchscreen met 2.5D glas dat krasbestendig is gemaakt met behulp van de Corning Gorilla Glass techniek. Bovendien heeft de One X een 1,5 GHz Super 4-PLUS-1 quad core processor met een vijfde core erbij ingebouwd voor besparing van de batterijen en optimale graphics. Dit alles bij elkaar betekent dat u heel lang kunt gaan genieten van prachtige beelden en mooie, volle kleuren op deze HTC smartphone.

De ultieme muziek telefoon is de HTC One X

Dankzij de Beats Audio technologie klinken alle geluiden (muziek, games, video's en zelfs gebeld worden) op de HTC One X rijker en authentieker. Daarnaast kunt u dankzij de HTC Hub van de HTC One smartphones niet alleen echt al uw muziek op 1 plek opslaan dankzij het interne geheugen van 32 GB, maar ook al uw favoriete kanalen van internetradio, streaming diensten en muziek apps verzamelen op 1 plek en zo toegang hebben tot al uw muziek met een paar drukken op de knop. Handig toch?

Wat de HTC One X nog meer kan...

Met behulp van de 8 megapixel camera met HTC ImageSense en smart LED fliters van de HTC One X maakt u prachtige, haarscherpe, haast levensechte foto's van alle belangrijke momenten in uw leven. Ook leuk: dankzij de Video Pic functie van de HTC One serie smartphones kunt u tegelijkertijd een foto maken en een video opnemen. Laten we ook vooral niet vergeten dat de One X loopt op het Android besturingssysteem en dat betekent dat u in een handomdraai toegang heeft tot Google Maps, de Google zoekmachine en nog veel meer.

Interesse? Kijk dan snel hieronder voor de goedkoopste HTC One X aanbiedingen van dit moment!

Kleuropties:
Glamour Grey Glamour Grey