Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Radar Metal Silver

HTC Radar Metal Silver

HTC Radar Metal Silver

Bent u al die saaie standaard smartphones zat? Neem dan een HTC Radar, want de Radar is een mooi vormgegeven Windows Phone 7.5 Mango smartphone van HTC.

Lees hieronder meer over de specificaties van de HTC Radar...

De HTC Radar: een Windows Phone 7.5 Mango smartphone

Een wat? Windows Phone 7.5 Mango op de HTC Radar is een grote verbetering ten opzichte van Windows Phone 7. Met 7.5 Mango kunt u bijvoorbeeld gebruiken maken van "group contacts": op elke smartphone kunt u mensen in groepen indelen, maar met 7.5 Mango als besturingssysteem kunt u met één druk op de knop een groep SMSen of emailen en alle status updates van Facebook en co van die groep terugzien.

Handig toch als u uw privéleven en zakelijke leven wilt scheiden of wanneer u veel vrienden op Facebook heeft?

Podcast liefhebbers zullen daarnaast blij zijn om te horen dat op de HTC Radar u podcasts rechtstreeks kunt luisteren e/of downloaden op uw telefoon.

De HTC Radar is ook visueel ijzersterk

De HTC Radar heeft namelijk een 5 megapixel camera waarmee u mooie, scherpe foto's maakt van wat u maar wilt.

Daarnaast zit op de Radar een een 3.8 inch capacitief touchscreen van Gorilla Glas oftewel een beeldscherm dat prachtig beeld laat zien én krasbestending is.

En dan zit er ook nog een supersnelle 1 GHz Scorpion processor (Qualcomm MSM8255 Snapdragon chipset) in de HTC Radar waardoor, hoe mooi het beeld ook is, alles razendsnel werkt en geladen wordt.

Wat de HTC Radar nog meer kan...

U kunt internetten via WiFi en 3G op de Radar van HTC waardoor u altijd op de hoogte kunt blijven van wat er op Facebook gebeurd, gebruikmaken van GPS navigatie voor gemakkelijk reizen van A naar B, email, instant messaging (MSN) en push email zitten er ook op, u kunt video's maken van HD kwaliteit en zo kunnen wij nog wel even doorgaan!

Kortom: de HTC Radar is een gebruiksvriendelijke, snelle smartphone met een hoop coole, nieuwe features die andere smartphones gewoon niet hebben.

Kijk daarom snel hieronder voor de goedkoopste abonnementen.

Kleuropties:
Metal Silver Metal Silver