Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Rhyme Wit

HTC Rhyme Wit

HTC Rhyme Wit

De HTC Rhyme is dé ladyphone van HTC qua design, gemak en functionaliteiten. Lees snel meer over deze modieuze smartphone!

HTC Rhyme: een HTC smartphone met Android besturingssysteem

Dankzij Android op de HTC Rhyme kunt u vliegensvlug de mogelijkheden van uw telefoon uitbreiden met behulp van toepassingen (apps). Zo zijn er apps voor de laatste celebrity roddels, het weer, het nieuws en ga zo maar door. U hoeft dus nooit meer een roddel of trend te missen!

De HTC Rhyme heeft alle accessoires voor de moderne vrouw

De Rhyme van HTC wordt namelijk standaard geleverd met een Docking Station (die u kun gebruiken als wakker, lader of om muziek mee te luisteren), een Charm indicator (zodat u geen gesprek of bericht mist als uw telefoon in uw tas zit), een beschermhoesje en een Flat Wired stereo headset. Handig toch?

Wat de HTC Rhyme verder nog kan...

Er zit een 5 megapixel camera op de HTC Rhyme waarmee u foto's kunt maken van al die leuke momenten: een avondje stappen, een verjaardag, een vakantie of een leuke man natuurlijk!

Bovendien kunt u gemakkelijk internetten via 3G of WiFi en zo altijd en overal Whatsappen met uw vrienden en familie, uw mail checken, enzovoorts.

Conclusie: de HTC Rhyme is ideaal voor de modieuze vrouw met een druk sociaal leven die een smartphone zoekt die haar leven makkelijker maakt. Kijk snel hieronder voor de voordeligste aanbiedingen.

Kleuropties:
Wit Wit