Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Salsa Grijs

HTC Salsa Grijs

HTC Salsa Grijs

De HTC Salsa is een geavanceerde smartphone van HTC die veel meer heeft dan een swingende naam, zoals bijvoorbeeld een 5 megapixel camera waarmee u de mooiste foto's van de kostbare momenten in uw leven.

En de HTC Salsa heeft nog veel meer in huis, zoals bijvoorbeeld...

Supersnel internet en (push) email

Met de Salsa van HTC kunt u via een 3G verbinding surfen op het wereldwijde web tot wel 7.2 Mbps of gebruik maken van een lokaal WiFi netwerk om te internetten als u dat liever gebruikt.

Daarnaast kunt u op de HTC Salsa in een oogwenk uw email checken en beantwoorden of uw email laten pushen, zodat u altijd op de hoogte blijft van wat er allemaal gebeurd in uw inbox!

Android 2.4 op de HTC Salsa

Met een nieuwe versie van Android OS is de Salsa nog vlotter en eenvoudiger in gebruik. Zo is tekst invoeren veel sneller, kunt u een bepaalde tekst met één aanraking van het display selecteren, gaat de batterij langer mee omdat alles zuiniger gemaakt is, etc.

En laten we vooral niet de voordelen vergeten die Android op de HTC Salsa u geeft, zoals bijvoorbeeld alle Google diensten binnen handbereik hebben (Google Maps, de zoekmachine, YouTube).

Ook leuk aan de HTC Salsa:

Een geheugen wat door middel van een geheugenkaart uit te breiden is naar 32 GB, waardoor u genoeg ruimte zult hebben voor de HD video's die u op uw toekomstige Salsa kunt afspelen. Handig toch?

Wilt u nou een HTC Salsa kopen? Maak dan vandaag nog gebruik van één van onze acties.

Kleuropties:
Grijs Grijs