Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Sensation Vodafone Zwart

HTC Sensation Vodafone Zwart

HTC Sensation Vodafone Zwart

Let op: Bij de HTC Sensation krijgt u nu tijdelijk gratis een Jabra headset ter waarde van € 25,-

De HTC Sensation is een mooi vormgegeven HTC smartphone met een groot 4.3 inch capacitief touchscreen en biedt u allerlei functionaliteit die u van een smartphone zou verwachten.

Lees snel verder om meer te weten te komen over de specificaties van de HTC Sensation...

De HTC Sensation: nu mét 1,2 GHz dual core processor

De Sensation van HTC is dankzij de dual core processor extreem snel: geen trade laadtijden meer, geen problemen als u meerdere programma's of apps van uw HTC smartphone tegelijkertijd gebruikt. Ideaal toch?

De HTC Sensation: nu mét Android besturingssysteem

De HTC Sensation heeft Android 2.3 Gingerbread als besturingssysteem en is daardoor (zoals u misschien van Android gewend bent) erg makkelijk te gebruiken: de menu's zijn overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Daarnaast biedt Android u ook toegang tot de Android Market. In de Android Market vindt u duizenden apps voor games, het laatste nieuws, sport, de aandelenbeurs, een buienradar en meer.

Wat de HTC Sensation nog meer kan...

Met de HTC Sensation camera van 8 megapixel maakt u mooie foto's van leuke momenten en kunt u tevens HD video's opnemen (1020P kwaliteit), stereo FM radio met RDS luisteren, supersnel internetten via 3G of Wifi en meer.

Kijk dus snel hieronder voor de beste HTC Sensation aanbiedingen, want bestellen kost slechts een minuut van uw tijd en op = op!

Let op: deze versie van de HTC Sensation betreft de Vodafone-versie. Dit houdt in dat bij het opstarten een Vodafone-logo getoond wordt. Het toestel is echter geheel simlockvrij, en dus ook met simkaarten van andere providers te gebruiken. Hou er wel rekening mee dat eventuele Android-updates alleen op te halen zijn wanneer er een Vodafone-simkaart in het toestel geplaatst is.

Kleuropties:
Zwart Zwart