Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Sensation XE met Beats Audio Zwart

HTC Sensation XE met Beats Audio Zwart

HTC Sensation XE met Beats Audio Zwart

De HTC Sensation XE met Beats Audio is krachtiger ten opzichte van de huidige Sensation van HTC. Wilt u weten waarom? Lees dan snel verder!

HTC Sensation XE: meer Sensation

De XE in de naam HTC Sensation XE staat voor Extended Edition en dat is te merken, want de XE met Beats Audio heeft een intern geheugen van 16GB in plaats van 8GB zoals bij de "normale" Sensation. Oftewel: er is veel meer ruimte voor foto's, films en video's.

Daarnaast is de 1.5 Ghz Dual Core processor nét wat sneller dan die van de reguliere Sensation (die is 1.2 Ghz).

Tot slot is de accu van de HTC Sensation XE krachtiger en gaat deze dus langer mee.

Beats Audio op de HTC Sensation XE... wat is dat?

Door de integratie van de Beats Audio technologie en de meegeleverde urBeats in ear headset (wwarde: €99,95) kunt u een superieure audio kwaliteit ervaren als u muziek luistert of naar films of video's kijkt.

Wat kan de HTC Sensation XE nog meer?

Met behulp van de 8 megapixel camera van de Sensation XE kunt u haarscherpe foto's maken van alle leuke en belangrijke momenten in uw leven: vakanties, weekendjes weg, verjaardagen en ga zo maar door. Met een 4.3 inch qHC capacitief touchscreen kunt u bovendien alles haast levensecht terugzien op uw smartphone.

Kortom: de HTC Sensation XE met Beats Audio is een aanrader voor de echte muziek freak die een smartphone van de bovenste plank wil. Kijk en vergelijk hieronder abonnementen voor de Beats edition van de Sensation.

Kleuropties:
Zwart Zwart