Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Sensation XL met Beats Audio Wit

HTC Sensation XL met Beats Audio Wit

HTC Sensation XL met Beats Audio Wit

De HTC Sensation XL, ook wel bekend als de HTC Runnymede, is een prachtige HTC smartphone met heel groot scherm (4.7 inch) en heel veel features!

Laten we de features van de HTC Sensation XL eens één voor één bekijken zodat u een idee krijgt van wat deze smartphone allemaal kan.

De HTC Sensation XL: uber sociaal

De HTC Sensation XL met Beats Audio is geïntegreerd met Facebook en Twitter waardoor u in een mum van tijd al uw ervaringen kunt delen en op de hoogte kunt blijven van wat er gebeurd met uw vrienden en familie. Daarnaast zijn email en push email beschikbaar met een paar drukken op de knop. Handig toch?

De HTC Sensation XL met Beats Audio

De HTC Sensation XL geeft u de Beats Audio techniek en headset waardoor uw muziek nóg beter, voller, mooier en echter klinkt. Met een intern geheugen van 16 GB is er trouwens meer dan genoeg ruimte voor een hele waslijst van nummers in uw HTC smartphone!

HTC Sensation XL + Android = top

De HTC Sensation XL draait op Android, Google's besturingssysteem, en biedt u toegang tot populaire Google diensten zoals Google Maps, YouTube, GMail, de Google zoekmachine en meer. Bovendien zijn er inmiddels duizenden en duizenden apps beschikbaar die u op uw smartphone kunt zetten om zo nóg meer uit uw telefoon te halen. Zo zijn er apps voor het laatste nieuws, het weer, uw slaapritme, games en noem maar op.

Wat de HTC Sensation XL nog meer kan...

Er zit een 8 megapixel camera op met dual LED-flits waarmee u prachtige, haarscherpe foto's kunt maken. Ook kunt u met diezelfde camera video's van HD kwaliteit (720P) maken. Daarnaast worden zowel 3G (14,4 Mbps) en Wifi internet ondersteunt en wat dacht u van een 1,5 GHz processor?

Kortom: de HTC Sensation XL is een aanrader voor de smartphone liefhebber. U kunt de prijzen van abonnementen hieronder vergelijken en zo gebruik maken van een voordelige HTC Sensation XL aanbieding.

Kleuropties:
Wit Wit