Smartphone > Smartphones > HTC > Vodafone HTC Tattoo Black

Vodafone HTC Tattoo Black

Vodafone HTC Tattoo Black

De HTC Tattoo is een voordelige smartphone met Google’s Android als besturingssysteem. Met dit open source besturingssysteem is het mogelijk om alles naar eigen wens aan te passen. Andere specs van deze telefoon zijn z’n 2,8 inch touchscreen met een resolutie van 240 x 320 pixels. Via WiFi of HSDPA kunt u supersnel internetten, waar u ook bent. Bent u door al het internetten de weg kwijt? Via de interne gps module kunt u zonder problemen navigeren waarheen u maar wilt. Voor prachtige foto’s maakt de HTC Tattoo gebruik van een geïntegreerde 3,2 megapixel camera. Het scherm is ook ideaal voor het afspelen van video’s en het bekijken van foto’s Uiteraard ontbreekt een mp3speler ook niet.
Dit toestel is exclusief bij Smartphonestunts.nl verkrijgbaar met een Vodafone weekenddeal. U krijgt maar liefst 9 maanden 50% korting op uw gsm abonnement in plaats van 6.
Met de HTC Tattoo is het mogelijk om uw eigen cover te maken. Via HTC krijgt u eenmalig maar liefst 20% korting op een cover. Ga naar Tattoo My HTC voor meer info.

Kleuropties:
Black Black