Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Titan Zwart

HTC Titan Zwart

HTC Titan Zwart

Op zoek naar een technisch hoogstandje en smartphone in één? Neem dan een HTC Titan, want deze smartphone heeft wel heel veel coole features!

Lees daarom hieronder snel meer over de specificaties van de HTC Titan...

De HTC Titan is een lust voor het oog

Ten eerste heeft de HTC Titan een 4,7 inch capacitief touchscreen waarop u foto's, films en video's wel heel mooi (en groot natuurlijk) kunt terugzien. Er is bovendien trouwens voor 16 GB aan ruimte voor foto's, films en dergelijke. Het design is daarnaast ook erg mooi, zowel qua design van de smartphone als qua besturingssysteem (Windows Phone 7 Mango).

Ten tweede heeft de HTC Titan een 8 megapixel camera waarmee u prachtige, haarscherpe foto's maakt van alle belangrijke momenten in uw leven: verjaardagen, feestjes, vakanties en meer.

En dan zit er ook nog een supersnelle 1.5 GHz Scorpion processor (Qualcomm MSM8255 chipset) in de HTC Titan waardoor, hoe mooi het beeld ook is, alles razendsnel werkt en geladen wordt.

Wat de HTC Radar nog meer kan

U kunt internetten via WiFi en 3G op de Titan van HTC waardoor u altijd op de hoogte kunt blijven van wat er op Facebook, Twitter en in uw email inboxgebeurd, gebruikmaken van GPS navigatie voor gemakkelijk reizen zonder te verdwalen, gebruikmaken van Pocket Office voor als u dingen te doen heeft onderweg naar school of werk, email, instant messaging (MSN) en push email zitten er ook op, u kunt video's maken van HD kwaliteit en zo kunnen wij nog wel even doorgaan!

Kortom: de HTC Titan is een gebruiksvriendelijke, snelle smartphone met een hoop coole features waar de gemiddelde smartphone eigenaar jaloers op zal zijn...

Kijk daarom snel hieronder voor de goedkoopste Titan abonnementen!

Kleuropties:
Zwart Zwart