Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Wildfire Metal Mocha

HTC Wildfire Metal Mocha

HTC Wildfire Metal Mocha

De HTC Wildfire Metal Mocha (codenaam HTC Buzz) is het kleine broertje van de HTC Desire. Wat betreft functionaliteit is dit toestel exact hetzelfde. Het enige verschil is het formaat van het scherm, een iets tragere processor en iets minder RAM geheugen. Natuurlijk is dit terug te zien in de prijs, dit toestel is dan ook voordeliger geprijst en heeft dus een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Met Android 2.1, met de HTC Sense skin, kunt u alles naar wens bepalen. Ook maakt u simpel gebruik van de Android market, zodat u een groot scala aan apps kunt downloaden en installeren. De verwachting is dat Android binnen een jaar de grootste App market heeft.
Het toestel zelf heeft een zeer goede 5 megapixel camera met LED flash en autofocus. Ook heeft de HTC Wildefire diverse connectie mogelijkheden, zoals Bluetooth 2.1, A-GPS, WLAN en uiteraard snel internet via HSDPA. Deze smartphone is ook haast een multimediacenter. U kunt overal genieten van uw favoriete films, muziek of foto's. Voor een te kort aan geheugen hoeft u niet bang te zijn dankzij de mogelijkheid om het geheugen van de HTC Wildfire met 32GB uit te breiden via een MicroSD geheugenkaart.

Kleuropties:
Metal Mocha Metal Mocha