Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Wildfire S Zwart

HTC Wildfire S Zwart

HTC Wildfire S Zwart

De HTC Wildfire S, opvolger van de HTC Wildfire, is verschillende manieren verbeterd ten opzichte van haar voorganger dus laten we gelijk even kijken naar de specs van deze mooi ontworpen smartphone...

Google en de HTC Wildfire S

Met het Android 2.3 (Gingerbread) besturingssysteem bent u er niet alleen zeker van dat u een snel, gebruiksvriendelijk toestel in handen heeft wat u toegang biedt tot duizenden apps die de mogelijkheden van uw smartphone nog verder uitbreiden, maar ook dat u met een paar drukken op de knop toegang heeft tot YouTube, Google Maps, de zoekmachine van Google en meer. Handig toch, die combinatie van Google en HTC op de Wildfire S?

Zit er GPS, internet, email en meer op de Wildfire S? Yes!

Zo kunt u dus moeiteloos navigeren van A naar B, via 3G met een snelheid van 7.2 Mbps internetten of gewoon via een lokaal WiFi netwerk... en bovendien ook nog eens snel uw mail checken en beantwoorden met deze smartphone van HTC.

En dan hebben we het hier nog niet eens gehad over de HTC Sense 3.0 user interface, de HD video speler en nog heel veel andere functies van de Wildfire S.

Kortom: de HTC Wildfire S is een echte aanrader voor de smartphone liefhebber. Wacht dus niet en maak meteen gebruik van onze Wildfire S aanbieding, want op = op!

Kleuropties:
Zwart Zwart