Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Windows Phone 8S Domino Black

HTC Windows Phone 8S Domino Black

HTC Windows Phone 8S Domino Black

De HTC Windows Phone 8S is een leuke Windows smartphone van HTC met allerlei interessante features. Lees snel verder voor een overzicht van deze features!

Over Windows Phone 8 op deze HTC

Het Windows Phone 8 besturingssysteem wordt geleverd met Skype, een duidelijke en mooie interface, super veel ruimte op je home scherm voor apps en daarnaast de mogelijkheid om te kiezen welke apps worden weergegeven op een gelockt scherm. Zo kunt u bijvoorbeeld het laatste nieuws of het weer weergeven op uw gelockte scherm van de HTC Windows Phone 8S dankzij WP 8.

Het display van de HTC Windows Phone 8S

Deze Windows smartphone heeft een krasbestendig S-LCD2 capacitief display (480 x 800 pixels) van 4 inch groot wat tot wel 16 miljoen kleuren kan weergeven met een pixel dichtheid van 233 ppi.

Wat kan deze Windows smartphone van HTC nog meer?

De HTC Windows Phone 8S heeft een 5 megapixel camera waarmee u haarscherpe foto's en HD Ready (720p) video's kunt maken, een Dual-core processor van 1 GHz, GPS, push email, threaded SMS view en Beats Audio voor een perfecte geluidskwaliteit.

Kortom: deze 8S van HTC is een Windows Phone van de bovenste plank. Kijk daarom snel hieronder voor de goedkoopste aanbiedingen van dit moment...

Kleuropties:
Domino Black Domino Black