Smartphone > Smartphones > Huawei > Huawei Ascend P6 Zwart

Huawei Ascend P6 Zwart

Huawei Ascend P6 Zwart

De Huawei Ascend P6, is een superdunne smartphone van Huawei die van alle markten thuis is. Waarom? Kijkt u maar eens naar de specificaties van deze telefoon!

Huawei Ascend P6: Dun en licht

De Huawei Ascend P6 is ultradun: Slechts 6,2 mm. Bij dit dunne uiterlijk hoort ook een laag gewicht, hij weegt dan ook slechts 120 gram. Tezamen met zijn metalen afwerking ziet de Ascend P6 er ook nog eens zeer verfijnd uit.

Huawei Ascend P6: Razendsnelle beauty

De Huawei Ascend P6 is uitgerust met een 4,7 inch HD LCD-touchscreen, 2000 mAh accu, 2 GB RAM geheugen en 8 GB opslaggeheugen (uitbreidbaar). Dit alles wordt aangedreven door een 1.5 GHz quad core-processor. Hiermee is de Huawei Ascend P6 een beauty van een smartphone die de zwaarste taken aan kan.

De Huawei Ascend P6 laat u haarscherpe foto's maken

Met de 8 megapixel camera (3264x2448 pixels) met autofocus en LED flits maakt u haarscherpe foto's van alle kostbare momenten in uw leven. Bovendien voegt u via geo-tagging op uw Huawei Ascend P6 in een handomdraai de locatie waarop de foto is genomen toe aan elke foto en erna kunt u natuurlijk delen op Facebook, Twitter, etc.

En de Ascend P6 kan nog veel meer!

Maak vandaag nog gebruik van één van onze Huawei Ascend P6 acties. Kijk hieronder voor alle aanbiedingen...

Kleuropties:
Zwart Zwart