Smartphone > Smartphones > Huawei > Huawei Ascend P7 Zwart

Huawei Ascend P7 Zwart

Huawei Ascend P7 Zwart

Met de Huawei Ascend P7, levert Huawei wederom een smartphone af waar je U tegen kunt zeggen. Waarom? Kijkt u maar eens naar de specificaties van deze telefoon!

Huawei Ascend P7: Dun en licht

De Huawei Ascend P6 is ultradun: Slechts 6,5 mm. Bij dit dunne uiterlijk hoort ook een laag gewicht, hij weegt dan ook slechts 124 gram. Tezamen met de gebruikte lichtmetalen onderdelen en glazen voor- en achterkant ziet de Ascend P7 er erg gelikt uit.

Huawei Ascend P7: Razendsnelle beauty

De Huawei Ascend P7 is uitgerust met een 5,0 inch Full HD IPS+LCD touchscreen, 2 GB RAM geheugen en 16 GB opslaggeheugen (uitbreidbaar). Dit alles wordt aangedreven door een 1.8 GHz quad core-processor. Hiermee is de Huawei Ascend P7 een beauty van een smartphone die de zwaarste taken aan kan.

De Huawei Ascend P7 laat u haarscherpe foto's maken

Met de 13 megapixel camera met lage diafragma (uiterst geschikt voor het maken van foto's in het donker) (4160x3120 pixels) met autofocus en LED flits maakt u haarscherpe foto's. En om er nog een schepje bovenop te doen, heeft Huawei de P7 ook nog met een 8 megapixel front-camera uitgerust. Aan haarscherpe selfies zal het dus niet ontbreken met deze toptelefoon.

Maak vandaag nog gebruik van één van onze Huawei Ascend P7 acties. Kijk hieronder voor alle aanbiedingen...

Kleuropties:
Zwart Zwart