Smartphone > Smartphones > Huawei > Huawei Ascend W2 Zwart

Huawei Ascend W2 Zwart

Huawei Ascend W2 Zwart

De Huawei Ascend W2, is een scherp geprijsde Windows 8 smartphone van Huawei met vele functionaliteiten. Waarom? Kijkt u maar eens naar de specificaties van deze telefoon!

Huawei Ascend W2: Vlotte patser

De Ascend W2 wordt aangedreven door een 1,4 Ghz dual-core processor, waardoor alle applicaties soepel lopen op het 4,3 inch LCD touchscreen. Op het intern geheugen kunt u 8 GB aan data opslaan en heeft u hier niet genoeg aan dan kunt u het nog uitbreiden met een MicroSD-geheugenkaart.

Windows Phone 8

Met Microsoft Windows Phone 8 heeft u de beschikking over Microsoft Office diensten als Word, Exchange, PowerPoint en Excel Hier is de Huawei Ascend W2 ook voor zakelijk gebruik een echte aanrader.

De Huawei Ascend W2 laat u scherpe foto's maken

Ondanks de scherpe prijs is de Ascend W2 toch voorzien van een camera van 5 megapixel (2952x1944 pixels). Hiermee kunt u scherpe foto's maken en video's in 1080p HD kwaliteit van de kostbare momenten in uw leven. Bovendien voegt u via geo-tagging op uw Huawei Ascend W2 in een handomdraai de locatie waarop de foto is genomen toe aan elke foto en erna kunt u natuurlijk delen op Facebook, Twitter, etc.

En de Ascend W2 kan nog veel meer!

Maak vandaag nog gebruik van één van onze Huawei Ascend W2 acties. Kijk hieronder voor alle aanbiedingen...

Kleuropties:
Zwart Zwart