Smartphone > Smartphones > Huawei > Huawei Ideos S7 Android tablet Zwart

Huawei Ideos S7 Android tablet + Samsung E1080 Zwart

Huawei Ideos S7 Android tablet Zwart

De Huawei Ideos S7 Android tablet is de eerste Huawei tablet met Android als besturingssysteem en heeft allerlei mogelijkheden aan boord voor u om een Huawei tablet en niet een Apple iPad te kiezen. Laten we eens naar de specs kijken...

Er zit een goede camera op!

In tegenstelling tot de iPad, zit er op de Android tablet van Huawei WEL een camera van 2 megapixel waarmee u mooie foto┬┤s kunt maken en natuurlijk direct bekijken op het 7 inch grote multi/touch beeldscherm.

Megasnel internetten via WiFi

Met deze Huawei Ideos S7 Android tablet kunt u moeiteloos en supersnel internetten via een lokaal WiFi netwerk dankzij de ondersteuning van WiFi 802.11 b/g/n. Daarnaast kunt u tevens gebruik maken van Google Mail om altijd uw emails te kunnen beantwoorden waar u ook maar bent.

En zo zijn er nog vele andere mogelijkheden die deze Tablet van Huawei u bieden: ruimte voor een SD geheugenkaart, Bluetooth, GPS navigatie, snel status updates van Facebook en Twitter zien en plaatsen en ga zo maar door.

Tevens zit in dit pakket de Samsung E1080. Dit is een basic gsm, die beschikt over een erg goede gesprekskwaliteit en een lange accuduur. Wilt u dus niet teveel poespas, maar wel een gebruiksvriendelijke telefoon van hoge kwaliteit? Dan is de Samsung E1080 perfect voor u.

Twijfelt u daarom niet langer en maak vandaag nog gebruik van onze Huawei Ideos S7 Android tablet actie, want bestellen bij ons kost slechts een minuut van uw tijd en op = op!

Kleuropties:
Zwart Zwart