Smartphone > Smartphones > Huawei > Huawei Ideos U8150 Zwart

Huawei Ideos U8150 Zwart

Huawei Ideos U8150 Zwart

De Huawei Ideos U8150 is een met Android uitgeruste Huawei smartphone die u alles laat doen wat u van een smartphone verwacht, maar zonder al teveel toeters en bellen.

Bij deze een paar voorbeelden van de specificaties van de Huawei Ideos U8150...

De Huawei Ideos U8150 geeft u toegang tot alle Google diensten

De Huawei Ideos U8150 laat u gebruik maken van de meest populaire diensten van Google, zoals Google Search (de oude vertrouwde zoekmachine), Google Maps (navigeren van A naar B en zelfs inzoomen tot op straatniveau), Gmail en meer.

Waarom? Omdat er Android 2.2 (Froyo) op de Huawei Ideos U8150 zit natuurlijk! Hiermee kunt u niet alleen gebruik maken van een snel en makkelijk te bedienen besturingssysteem en alle populaire diensten van Google, maar ook van duizenden apps waarmee u de mogelijkheden van uw Huawei smartphone verder uit kunt breiden als u dat wilt.

Internetten en navigeren op de Huawei Ideos U8150

Met de Ideos U8150 kunt u moeiteloos en snel internetten via een 3G of WiFi verbinding. Zo kunt u vrijwel altijd en overal het laatste nieuws, blogs, sport en uw favoriete sites in de gaten houden.

Daarnaast kunt u ook via GPS navigeren naar de bestemming van uw keuze met de Huawei Ideos U8150 zonder dat u verkeerd rijdt, te laat komt of verdwaalt zoals met de kaarten van vroeger bijna altijd het geval was. Handig toch?

Wilt u na dit gelezen te hebben nou een Huawei Ideos U8150 kopen? Maak dan gebruik van één van onze U8150 acties die u hieronder vindt.

Kleuropties:
Zwart Zwart