Smartphone > Smartphones > Huawei > Huawei Ideos X5 Zwart

Huawei Ideos X5 Zwart

Huawei Ideos X5 Zwart

De Huawei Ideos X5, ook wel de Huawei U8800 Ideos X5 genoemd, is een mooi ontworpen smartphone van Huawei die van alle markten thuis is. Waarom? Kijkt u maar eens naar de specificaties van deze telefoon!

Huawei Ideos X5: Supersnel internetten via 3G en WiFi

Met de Huawei Ideos X5 kunt u razendsnel internetten tot wel 14.4 Mbps via een 3G verbinding of via een lokaal WiFi netwerk. Zo kunt u dus altijd uw favoriete sites in de gaten houden, op de hoogte blijven van het laatste nieuws op Nu.nl en meer.

Maar de Ideos X5 heeft u nog veel meer te bieden...

Android en de Huawei Ideos X5: een gouden combinatie

Dankzij Android 2.2 (Froyo) op uw wellicht toekomstige Huawei Ideos X5 heeft u een snel, bertrouwbaar en veilig besturingssysteem tot uw beschikking die erg makkelijk in gebruik is. Bovendien kunt u met behulp van de Android Market kiezen uit duizende applicaties (apps) voor uw Ideos X5 waarmee u de mogelijkheden van deze Huawei smartphone verder kunt uitbreiden. Handig toch?

De Huawei Ideos X5 laat u haarscherpe foto's maken

Met de 5 megapixel camera (2592 х 1944 pixels) met autofocus en LED flits maakt u haarscherpe foto's van alle kostbare momenten in uw leven. Bovendien voegt u via geo-tagging op uw Huawei Ideos X5 in een handomdraai de locatie waarop de foto is genomen toe aan elke foto en erna kunt u natuurlijk delen op Facebook, Hyves, etc.

En de Ideos X5 kan nog veel meer!

Maak vandaag nog gebruik van één van onze Huawei Ideos X5 acties. Kijk hieronder voor alle Ideos acies...

Kleuropties:
Zwart Zwart