Smartphone > Smartphones > Huawei > Huawei Mate S Grijs

Huawei Mate S Grijs

Huawei Mate S Grijs

De Huawei Mate S is een ultra geavanceerde smartphone met een 5.5 inch display (1080 x 1920 pixels) en aluminium body. Deze high-end topper is een maatje kleiner ten opzichte van zijn voorganger, de Huawei Ascend Mate 7. Hiermee ligt het toestel net wat fijner in je hand.

Belangrijkste eigenschappen Huawei Mate S

  • 5.5-inch Full HD display
  • Snelle octacore processor
  • Voorzien van vingerafdrukscanner 2.0
  • 13 megapixelcamera + 8 MP frontcam

Total Touch

Op het gebied van "Touch" is de Mate S een absolute voorloper op zijn concurrentie. Zo is de vingerafdrukscanner aan de achterkant verder verbeterd om zodoende eenvoudig het toestel te unlocken. Ook kan de vingerafdrukscanner aan de achterkant gebruikt worden om door het menu heen te scrollen. Een andere nieuwe toevoeging is de knokkelfunctie. Hiermee kan het scherm worden geactiveerd. Met deze nieuwe technologie is het zelfs mogelijk een screenshot te maken dor een deel van het scherm te selecteren.

Ontwerp

Zoals hierboven is af te lezen heeft het toestel een 5.5-inch Amoled display (FullHD). Bijzonder aan het scherm is dat het een 2.5 dimensioneel glazen scherm heeft wat zich kenmerkt door een afgeronde rand dat een elegant profiel geeft aan het ontwerp. De Mate S heeft ook een ultraslank design met een duurzame batterij.

Fotogeniek

De nieuwe Huawei heeft een uitstekende 13 megapixelcamera met een optische beeldstabilisator. De saffier lens is krasbestendig. Aan de voorkant is een 8 megapixelcamera te vinden met een verbeterde selfiefunctie met een verbeterd algoritme waardoor je huid nog mooier wordt weergegeven.

Kleuropties:
Grijs Grijs  
Ook verkrijgbaar in: 
Wit Wit  

Huawei Mate S met abonnement vergelijken

Huawei Mate S accessoires