Smartphone > Smartphones > Huawei > Huawei Nexus 6P Zwart

Huawei Nexus 6P Zwart

Huawei Nexus 6P Zwart

Huawei introduceert zijn eerste Nexus:

Huawei heeft de eer de Nexus 6P te kunnen aankondigen. Het is de eerste samenwerking tussen de Googles Nexus en de Chinese telecomgigant. De Nexus 6P is de opvolger van de Nexus 6. Het nieuwe toestel is verbeterd in bijna ieder opzicht: een betere camera, een strakker ontwerp, voorzien van een nieuwe Android-update en intelligente toevoegingen.

Belangrijkste eigenschappen Nexus 6P

  • Superscherp 5.7-inch beeldscherm (1560x1440 pixels)
  • 3400 mAh accu & USB C aansluiting
  • Marshmallow, de nieuwe Android-update
  • 12.3 megapixelcamera + 8 MP frontcam

Android Marshmallow

De Huawei Nexus 6P zal draaien op Androids laatste update: Android 6.0 Marshmallow. Het besturingssysteem is nu nóg gebruiksvriendelijker en duurzamer. Met "OK Google" kun je de spraakbesturing activeren. Via de nieuwe toepassing "Now on Tap" krijg je op een simpele wijze antwoorden op je vragen via een "tap" op de homebutton.

Krachtige accu en micro-USB C

Met de Nexus 6P kun je supersnel opladen. Wanneer je het toestel tien minuten oplaadt kan deze maar liefst zeven uur mee met normaal gebruik. Dit is mede te danken aan de nieuwe USB-aansluiting die voor het eerst met dit toestel wordt geïntroduceerd: USB 3.1 C. Naast dit gegeven is de accu van de Nexus ook meer dan voldoende met 3450 mAh.

Kleuropties:
Zwart Zwart  
Ook verkrijgbaar in: 
Zilver Zilver  

Huawei Nexus 6P met abonnement vergelijken

Huawei Nexus 6P accessoires