Smartphone > Smartphones > Huawei > Huawei P8 Grijs

Huawei P8 Grijs

Huawei P8 Grijs

De Huawei P8 is de ultieme smartphone van 2015 van de Chinese fabrikant. Met de opvolger van zijn succesvolle Ascend P7 laat het de consument zien dat het qua technologie nóg iets fijner kan. Het toestel heeft een metalen Unibody met een randloos 5.2-inch helder scherm voor optimaal beeld. Het toestel is net als zijn voorganger splinterdun (slechts 6.4mm).

Sneller dan snel

Huawei’s nieuwe smartphone is voorzien van een razendsnelle octacore processor met een Kirin 930 chipset. Hiermee heeft het meer vermogen en snelheid dan men ooit in een smartphone heeft ervaren. Qua snelheid ben je ook aan het juiste adres als het gaat om internet. Net als zijn voorganger is er 4G functionalitet aanwezig zodat streamen zonder vertraging mogelijk is (uiteraard wel afhankelijk van je mobiele netwerk provider).

Voor uitstekende foto’s

De camera van de Huawei Ascend P8 is uitmuntend. We hebben het hier zowel over de technische specificaties als de camera-mogelijkheden die op het toestel aanwezig zijn. Met de 13 megapixelcamera maak je schitterende foto’s, en dankzij de beeldstabilisator komen ze nog mooier uit de verf. Het is ook mogelijk om in HD beelden vast te leggen(1080p). Qua software kan je goed uit de voeten met de Timelaps modus of kun je video’s vertraagd laten afspelen. Vanzelfsprekend is een frontcamera aanwezig voor de bekende selfies, hiervoor kan je de beautymodus inschakelen om er nog beter uit te zien.

Kleuropties:
Grijs Grijs  
Ook verkrijgbaar in: 
Goud Goud  

Huawei P8 met abonnement vergelijken

Huawei P8 accessoires