Smartphone > Smartphones > Huawei > Huawei P9 Grijs

Huawei P9 Grijs

Huawei P9 Grijs

De Huawei P9 is de topsmartphone van de Chinese fabrikant van 2016. De P9 is de opvolger van de Huawei P8 en is in alle opzichten verbeterd. Zo beschikt de achterkant over twee Leica-camera’s en is een vingerafdrukscanner zichtbaar.

Belangrijkste eigenschappen Huawei P9

  • Superscherp 5.2-inch Full HD-scherm
  • 12 megapixel Leica-dualcamera & 8 MP-frontcam
  • Android 6.0 Marshmallow
  • USB Type C
  • 3000 mah batterij

Extra service bij registratie Huawei VIP Service

Registreer je binnen 30 dagen jouw nieuwe Huawei P9 of P9 Plus via www.huaweivipservice.nl, dan kom je in aanmerking voor extra service van Huawei. De eerste 3 maanden wordt het toestel gratis vervangen bij een hardwaredefect en wordt het scherm gratis gerepareerd bij constatering van een eventuele beschadiging op het display.

Leica duale 12 megapixelcamera

De cameratechnologie van Huawei is met de P9 in samenwerking met Leica verder ontwikkeld ten opzichte van zijn voorgaande flagships. Met de nieuwe cameramodule komen de foto’s nog realistischer over. De duale 12 megapixelcamera presteert beter bij weinig licht door de pixelgrootte van 1.25 μ. Daarnaast brengt de Imagesmart 5.0 technologie een professionele kwaliteit in de foto’s in vrijwel alle omstandigheden.

Vingerafdruk scanner

Aan de achterkant van de P9 zijn niet alleen de twee camera’s te vinden. Waar bij de P8 het logo te vinden was, is nu ruimte gemaakt voor een vingerafdrukscanner. Zo verbeter je de veiligheid van je gegevens en kun je vliegensvlug je toestel ontgrendelen.

Supersignaal met Signal+ 2.0 & Wifi 2.0

Een optimaal bereik. Daar kan je vanuit gaan met de P9. Zo introduceert Huawei met de P9 ‘s werelds eerste virtuele triple antenne zodat je je geen zorgen hoeft te maken over signaalverlies door bijvoorbeeld verkeerde handposities. Verder beschikt de nieuwe mobiel ook over wifi 2.0 zodat het altijd verbinding maakt met het sterkste signaal voor een optimale verbinding.

Kleuropties:
Grijs Grijs  
Ook verkrijgbaar in: 
Zilver Zilver  

Huawei P9 met abonnement vergelijken

Huawei P9 accessoires