Smartphone > Smartphones > Kazam > Kazam Tornado 348 Zwart

Kazam Tornado 348 Zwart

Kazam Tornado 348 Zwart

Kazam is een nieuw merk. Met de Tornado 348 blaast het nieuw leven in de telecombranche. Kazam introduceert met het toestel de meest slanke smartphone ter wereld van slechts 5.15 millimeter. Bijna onvoorstelbaar! Met 95.5 gram is het toestel ook zeer licht en eenvoudig mee te nemen. Maar er is meer: de Tornado 348 levert met zijn octacore processor razendsnelle prestaties. Er is dus geen ruimte voor vertraging.

Schitterend scherm

Het scherm van Kazams nieuwe smartphone mag er ook zijn. Het display heeft een formaat van 4.8-inch met een heldere kleurweergave en is voorzien van het sterke Gorilla Glass 3 zodat het tegen een stootje kan. Ondanks het slanke ontwerp heeft het toestel nog een behoorlijk accu met 2050 mAh, voldoende om de dag mee door te komen bij normaal gebruik. De Tornado draait op Android 4.4 Kitkat en heeft 16 GB intern geheugen. Het toestel is niet uit te breiden middels een microSD-slot. Goede camera

Ware smartphone

De Kazam Tornado 348 Black beschikt over vele eigenschappen die het toestel tot een ware smartphone maken. Zo zijn er bijvoorbeeld twee camera’s aanwezig om alle belangrijke momenten vast te leggen. De 8-megapixel camera aan de achterzijde van het toestel is handig om bijvoorbeeld omgevingsfoto’s te maken. De hoge resolutie van de gemaakte afbeeldingen zorgen ervoor dat details niet onopgemerkt blijven. Verder heeft de telefoon ook een frontcamera, deze beschikt over 5 megapixels. Gebruik de frontcamera bijvoorbeeld voor videobellen of het maken van selfies. Deel al uw afbeeldingen en video’s direct met de rest van de wereld door middel van 3G mobiel internet!

Eigenschappen van de Kazam Tornado 348

  • De dunste smartphone ter wereld
  • Krachtige octacore processor voor snelle prestaties
  • Uitstekende camera('s)
  • Voorzien van intelligente toepassingen

Kazam biedt

  • 3 jaar garantie
  • Het eerste jaar 1 x de mogelijkheid om je display gratis te laten vervangen
  • Rescue App. Indien nodig hulp op afstand.
Kleuropties:
Zwart Zwart  
Ook verkrijgbaar in: 
Wit Wit  

Kazam Tornado 348 met abonnement vergelijken

Kazam Tornado 348 accessoires