Smartphone > Smartphones > LG > LG G5 Grijs

LG G5 Grijs

LG G5 Grijs

De LG G5 heeft een vernieuwd modulair aluminium ontwerp, verwisselbare batterij, is voorzien van een haarscherp 5.3 Full HD scherm en professionele 16 megapixelcamera.

Belangrijkste eigenschappen LG G5

  • 5.3-inch Full HD Display
  • Hoogwaardig metalen ontwerp
  • Verwisselbare accu
  • 16 megapixelcamera
  • USB C-aansluiting
  • Always on Display

Met de "Always on Display"-functie hoef je niet constant je telefoon te activeren om te controleren of je een berichtje hebt ontvangen. Via de nieuwe feature, welke slechts 0.8% van de accu per uur in beslag neemt, zie je direct al je notificaties.

Geavanceerde camera

Bijzonder aan de LG G5 is de camera. Aan de achterkant zijn er zelfs twee camera's te vinden om bredere foto's te maken. Met de laserautofocus en led-flitser komen de foto's nog scherper over. Naast het schieten van foto's is het ook mogelijk om in 4K te filmen met stereo-audio. Aan de voorkant van de mobiel is een selfiecamera aanwezig, deze beschikt over 8 megapixels.

Android 6.0 Marshmallow

Het nieuwe vlaggenschip van LG is voorzien van de nieuwste Android-update, namelijk Android 6.0 Marshmallow. Dit besturingssysteem is nog beter, sneller en veiliger. Met de nieuwe toepassing "Now on Tap" vind je nog sneller het antwoord op al je vragen. En via "Doze" leer je welke applicaties jouw toestel leegtrekken. Misschien een reden om enkele applicaties te verwijderen.

LG Accessoires: de Cam Plus module

Een opvallende accessoire die men bij de LG G5 kan aanschaffen is de Cam Plus module. Hiervoor komt men tevens in aanmerking bij de preorder van de G5. Door het toevoegen van de CAM Plus module wordt handmatig fotograferen vereenvoudigd. De Module heeft drie fysieke buttons voor het maken van een foto of videobeelden. De module is voorzien van een extra accu van 1140 mAh. Dat betekent dat je nog langer kunt genieten van de schitterende LG G5

Kleuropties:
Grijs Grijs  
Ook verkrijgbaar in: 
Goud Goud  
Zilver Zilver  

LG G5 met abonnement vergelijken

LG G5 accessoires