Smartphone > Smartphones > LG > LG G Flex Zwart

LG G Flex Zwart

LG G Flex Zwart

De LG G Flex is een van de meest opmerkelijke telefoons van dit moment en laat zien wat de toekomst ons gaat brengen: De LG G Flex heeft namelijk een gebogen scherm.

Meer weten hierover en over de verdere specificaties van de LG G Flex? Kijk dan snel mee naar de specs...

Het scherm van de LG G Flex

LG komt als eerste smartphone fabrikant met een smartphone met gebogen 6 inch flexibel scherm, dit futuristische ontwerp zorgt ervoor dat u beter kunt genieten van foto's, video's en telefoongesprekken. Dankzij de ronding van het scherm kunnen je ogen en hersenen de informatie namelijk beter opnemen. Het scherm is tevens flexibel, wat betekent dat de LG G Flex volledig plat te drukken is.

De bediening van de LG G Flex

Ook op LG G Flex zit net als op de G2 aan de achterkant een knop waarmee de camera bediend kan worden, zodat met 1 hand de camera gestart kan worden. Slim toch ?

De achterkant van de LG G Flex

Aan de achterkant van het toestel heeft LG nog een nieuwigheid aangebracht: Een zelfhelende cover. Deze cover is in staat om wanneer er krasjes op ontstaan, om deze zelf op te vullen.

Wat kan de LG G Flex nog meer?

Deze LG smartphone heeft een 13 megapixel camera waarmee u haarscherpe foto's kunt maken en een razendsnelle 2,26 GHz quad core-processor. Met de 2 GB intern werkgeheugen bent u verzekerd van een smartphone die topprestaties levert en uitblinkt in gebruiksgemak.

Kijk snel hieronder voor de meest voordelige LG G Flex aanbiedingen.

Kleuropties:
Zwart Zwart