Smartphone > Smartphones > LG > LG G3 Zwart

LG G3 16GB Zwart

LG G3 Zwart

De LG G3 is de opvolger van de high-end LG G2. De LG G3 heeft een 5.5-inch ips-LCD scherm met een ontzettend hoge resolutie van 2560x1440 pixels. Beelden zijn dankzij deze resolutie haarscherp en dus ook heel erg duidelijk; dit betekent dat beelden van het scherm afspatten. U kunt het scherm aanzetten door twee keer op het scherm te tikken, dit kan dankzij de functie Knock On. Het besturingssysteem van dit toptoestel is Android 4.4 met daaroverheen LG's eigen skin; hierdoor heeft u beschikking over unieke features. Zo kunt u het scherm wekken met Knock Code: u bedenkt uw eigen patroon die over het hele scherm in te stellen is, ontzettend veilig dus! Via de Google Play Store kunt u applicaties downloaden. Het opslaggeheugen is 16GB groot. Wanneer u meer ruimte nodig heeft kunt u het geheugen uitbreiden met een microSD-kaartje. Daarnaast heeft de LG-smartphone A-GPS. Hiermee kan het toestel uw locatie berekenen, zodat u kunt werken met onder andere navigatie-applicaties. Met de LG G3 kunt u eenvoudig en snel bestanden delen/versturen via Bluetooth, NFC en DLNA.

4G-internet

De LG G3 heeft toegang tot 4G: de snelste internetverbinding die er is. Hierdoor kunt u razendsnel internetten met uw LG-smartphone. Naast snel internet heeft de G3 aan de achterkant een erg goede camera. Deze heeft 13 megapixels en maakt daarmee ontzettend mooie foto's en video's. Dankzij Laser Auto Focus is de autofocus nog sneller, zodat de camera razendsnel een scherpe foto kan maken. Optische beeldstabilisatie zorgt ervoor dat u bij veel beweging een goede foto kunt maken. Ook aan de voorkant van het toestel zit een camera; deze heeft 2,1 megapixels waarmee u selfies kunt maken. Wanneer u gemaakte foto's of andere bestanden wilt delen via social media of e-mail, kunt u bijvoorbeeld internet gebruiken via een WiFi- of 4G-verbinding

Knoppen aan de achterkant

De LG G3 Black heeft net als zijn voorganger de LG G2 geen knoppen aan de zijkant, maar aan de achterkant. Doordat de knoppen aan de achterkant zitten kunt u de smartphone een stuk fijner en makkelijker bedienen, want de knoppen zitten op een hele logische plek. Het toestel heeft daarnaast een snelle 2,3 GHz quad-core processor. De Snapdragon 801-processor verzorgt de snelheid van het toestel: applicaties werken vloeiend en u zult geen last hebben van haperingen. Daarnaast heeft het toestel beschikking over veel werkgeheugen: namelijk 2GB totaal!. In samenwerking met de processor maakt deze multitasking mogelijk.

Kleuropties:
Zwart Zwart