Smartphone > Smartphones > LG > LG G3s Zwart

LG G3s Zwart

LG G3s Zwart

De kleinere variant van de LG G3 heeft de naam LG G3 s meegekregen. Dit toestel heeft een 5.0-inch scherm met een resolutie van 720x1280 pixels. Het scherm neemt zo'n 74,1% in van de voorkant van het toestel, wat het toestel daarmeee uniek maakt in zijn klasse. Alle ruimte wordt dus goed benut en u kunt maximaal genieten van uw toestel! Android 4.4 KitKat is het besturingssysteem, waarbij u applicaties kunt downloaden in de Google Play Store. Het toestel heeft A-GPS om uw locatie te kunnen bepalen en kan op deze manier goed overweg met navigatie-applicaties.

Snel toestel

De LG G3 s Black is een snel toestel. Dit komt mede dankzij de snelle quad-core processor van 1,2GHz. Deze Qualcomm Snapdragon 400-processor zorgt ervoor dat alle applicaties vlot werken. Samen met het werkgeheugen van 1GB zorgt de processor er tevens voor dat multitasking mogelijk is. Het opslaggeheugen van de LG G3 S Black is 8GB groot en kan worden uitgebreid met een microSD-kaartje. U kunt ook gebruik maken van online opslagdiensten, zoals Google Drive en Dropbox, waarbij u meteen een online back-up van uw bestanden heeft. Wel zo handig, want op deze manier hoeft u deze bestanden nooit meer kwijt te raken!

Laser Autofocus

De LG G3 s Black beschikt over een 8-megapixel camera om foto's mee te maken. U kunt hiermee mooie en zeer scherpe foto's maken. Foto's worden met de LG G3 s Black nóg sneller scherpgesteld dankzij Laser Autofocus, waar de grotere LG G3 ook over beschikt. Laser Autofocus schat razendsnel de afstand in tussen de camera en het object, waardoor nog nauwkeuriger en sneller kan worden scherpgesteld. De camera kan ook in hoge kwaliteit filmen en heeft daarnaast nog een frontcamera. Deze frontcamera heeft 1,3-megapixels en is erg geschikt voor videobellen. Wilt u foto's of andere bestanden verzenden naar apparaten in de buurt? Met Bluetooth en NFC gaat dit razendsnel.

Kleuropties:
Zwart Zwart  
Ook verkrijgbaar in: 
Wit Wit  

LG G3s met abonnement vergelijken

LG G3s accessoires