Smartphone > Smartphones > LG > LG G4 Zwart

LG G4 Zwart

LG G4 Zwart

Ontmoet de opvolger van de succesvolle LG G3, de LG G4. Vergeleken met de LG G3 is het nieuwe toestel vrijwel op elk gebied een grote verbetering. Zo beschikt het toestel over een uitstekende camera die in vrijwel elke omstandigheid afbeeldingen van uitmuntende kwaliteit weet af te leveren. Zo is er een optische beeldstabilisatie aanwezig, deze vermindert de schokken waardoor het uiteindelijk beeldmateriaal in de praktijk een stuk beter uitvalt. Verder beschikt de LG G4 over een laser die de afstand meet waardoor het scherpstellen van de camera een stuk sneller kan verlopen.

Design

Een bijzonder punt van de LG G4 is het design van het toestel. Een leuk element zijn de knoppen aan de achterzijde van het toestel. Deze zijn zo geplaatst dat u tijdens normaal gebruik de knoppen eenvoudig kunt bedienen. Verder zijn er bijvoorbeeld twee led-flitser aanwezig aan de achterzijde van het toestel die ervoor zorgen dat in mindere lichtomstandigheden ook foto’s gemaakt kunnen worden. Ondanks dat het toestel een groot scherm heeft van 5.5 inch heeft LG het toch voor elkaar gekregen om de totale afmetingen gering te houden. Dit is voornamelijk gelukt door de randen om het scherm heen relatief beperkt te houden.

Duurzaamheid

De LG G4 beschikt over enkele handige eigenschappen die de snelheid en duurzaamheid van het toestel bevorderen. Zo heeft de LG G4 bijvoorbeeld de mogelijkheid tot snelladen. Dit houdt in de praktijk in dat het toestel in 30 minuten voor 60% opgeladen kan worden. Zo is uw toestel binnen no-time opgeladen tot een punt waarmee u met een gerust hart op pad kan met uw toestel. Overigens beschikt het toestel ook op een techniek om het toestel draadloos op te laden! Met een grote 3000 mAh accu heeft LG met de G4 een grote accuduur gerealiseerd.

Kleuropties:
Zwart Zwart  
Ook verkrijgbaar in: 
Wit Wit  
Goud Goud  

LG G4 met abonnement vergelijken

LG G4 accessoires