Smartphone > Smartphones > LG > LG G4 Stylus Titanium

LG G4 Stylus Titanium

LG G4 Stylus Titanium

De LG G4 Stylus is onderdeel van de G4 serie die in het voorjaar van 2015 werd aangekondigd. De stylus is een telefoon van formaat. Het toestel heeft een overzichtelijk 5.7-inch HD scherm zodat je geen detail meer over het hoofd kan zien.

LG Rubberdium Stylus

De naam verklapt het al: de LG G4 Stylus wordt geleverd in combinatie met een stylus. Deze zogenaamde Rubberdium Stylus is speciaal ontworpen om het smartphonescherm te bedienen en zal een ware aanvulling zijn op uw dagelijkse bezigheden. Bent u bijvoorbeeld aan het internetten, dan zorgt u door de stylus te gebruiken dat het scherm vrij blijft van vingerafdrukken. Daarnaast kunt u erg nauwkeurig linkjes en andere dingen aanklikken met behulp van de stylus. De LG G4 Stylus is een 5.7-inch phablet die handig gebruikt kan worden met de LG Rubberdium Stylus.

De G4 stylus draait op Android 5.0 Lollipop en is voorzien van een snelle quadcore processor. Met Google Play tot je beschikking kun je al je favoriete toepassingen raadplegen. Van games tot muziek tot social media, je hoeft je geen moment te vervelen. Qua opslag heeft het toestel 8 GB intern geheugen. Aan de lage kant? Breid het geheugen dan uit middels een microSD kaart.

De camera's op het toestel zijn van uitstekende kwaliteit. Zo heeft de camera aan de achterkant maar liefst 13 megapixels. Hiermee kan je schitterende plaatjes bewerkstelligen. Hecht je veel waarde aan de frontcam? In dat geval zit je ook goed bij de G4 Stylus want deze camera beschikt over 5 megapixels.

Belangrijkste eigenschappen LG G4 Stylus

  • helder 5.7-inch display
  • snelle 1.4 GHz quadcore processor
  • goede camera's: 13 megapixels en 5 MP frontcam
  • inclusief stylus
Kleuropties:
Titanium Titanium