Smartphone > Smartphones > LG > LG Nexus 5X 32GB Zwart

LG Nexus 5X 32GB Zwart

LG Nexus 5X 32GB Zwart

Nexus 5X by LG

Nexus is een groot begrip onder Android-liefhebbers. Zoals ieder jaar wordt er een nieuw model uitgebracht door de zoekgigant onder de noemer "Nexus". Dit jaar is het de beurt aan de Nexus 5X. Net als twee jaar geleden heeft LG het Nexus-toestel mogen fabriceren. Met een formaat van 5.2" is het display een maatje groter dan de Nexus 5.

Belangrijkste eigenschappen Nexus 5X 32GB

  • Meer kracht, meer snelheid: 1.8 GHz Hexacore
  • Volledige multimedia-omgeving: 12.3 MP, 5.2" Full HD
  • Persoonlijk en veilig: vingerafdrukscanner
  • Gebruiksvriendelijk: met nieuwste Android 6.0 Marshmallow

Snel, sneller, snelst

Een telefoon zonder vertraging is een eis voor elke Nexus-fan. Vanzelfsprekend wordt hier naar geluisterd en dat is ook goed terug te zien in de specificaties van het nieuwe flagshipmodel. Het toptoestel is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 808 processor met een kloksnelheid van 1.8 GHz onder de motorkap (Hexacore). In "Jip en Janneke"-taal komt dit neer op zeer snelle smartphoneprestaties. Hiernaast heeft het ook 4G-functionaliteit zodat het toestel over de digitale snelweg kan stormen.

Vingerafdrukscanner

Een gemiddelde smartphonegebruiker ontgrendelt zijn toestel meer dan honderd keer per dag. Aan de achterkant van de Nexus 5X is daarom een vingerafdrukscanner te vinden wat het eenvoudig en veilig maakt om je Nexus te ontgrendelen. Wel zo makkelijk. Want waarom telkens het wachtwoord invullen als je het toestel eenvoudig met je vinger kunt activeren? Android 6.0 Marshmallow

De Nexus is wederom het eerste toestel waar Androids nieuwe update op zal draaien. Android 6.0 Marshmallow is het meest volledige besturingssysteem van dit moment met een betere interface en vingerprintverificatie. Ook is het een stuk duurzamer wat zorgt voor een langere accuduur. Daarnaast kan je apps toestemming geven voor enkele relevante toepassingen. Verder is het uitgebreid met een intelligente toepassing: "Now on tap".

Now on tap is een toepassing dat geïntegreerd is in verschillende applicaties. Het leest de context en assisteert je om relevante vragen beantwoord te krijgen. Voer je bijvoorbeeld een conversatie via whatsapp en heb je het over de nieuwste James Bond? Door de homebutton kort vast te houden, krijg je nu direct meer informatie hierover. De mogelijkheden bij "Now on tap" zijn eindeloos.

Kleuropties:
Zwart Zwart  
Ook verkrijgbaar in: 
Wit Wit  

LG Nexus 5X 32GB met abonnement vergelijken

LG Nexus 5X 32GB accessoires