Smartphone > Smartphones > LG > LG Optimus 2X Speed P990 Dark Brown

LG Optimus 2X Speed P990 Dark Brown

LG Optimus 2X Speed P990 Dark Brown

De LG Optimus 2X Speed P990 is de eerste smartphone met een dual core processor waardoor het twee keer zo snel is (vandaar ook de 2X in de naam). Dit betekent dat u meer programma´s tegelijkertijd open kunt hebben staan op deze telefoon dan op andere, dat navigeren door de menu´s sneller en makkelijker gaat, etc.

Maar de Optimus 2X Speed kan nog veel meer! Laten we daarom eens kijken naar de specificaties van deze super smartphone van LG...

Wat voor camera zit er op de Optimus 2X? Een 8 megapixel camera!

Met deze camera maakt u ongelooflijk scherpe foto´s (van maar liefst 3264 x 2448 pixels) van de mooiste momenten in uw leven. Daarnaast heeft de camera allerlei extra functies aan boord wat mooie en goede foto´s maken stukken makkelijk maakt voor u:

  • -Een LED flits waarmee u zelfs in het donker foto´s kunt maken
  • -Geo-tagging: de locatie waar een foto genomen is er aan toevoegen
  • -Lach- en gezichtsherkenning
  • -Video's opnemen in HD-kwaliteit
  • -En nog veel meer...

De voordelen van Android en Google

Niet alleen is het besturingssysteem van de LG Optimus 2X (Android) gemaakt door Google waardoor u in een handomdraai gebruik kunt maken van Google diensten als de zoekmachine, Google Maps, Gmail, enz., maar Android zelf biedt u ook vele voordelen.

Voorbeeld: meer doen met uw LG Optimus 2X Speed? Geen probleem! Want dankzij de Android Market kunt u vliegensvlug apps (toepassingen) voor uw smartphone downloaden die de mogelijkheden verder uitbreiden.

Wat de Optimus 2X verder nog kan:

Met deze Optimus van LG kunt u op eenvoudige wijze navigeren van A naar B dankzij de ingebouwde GPS, supersnel internetten dankzij de ondersteuning van WiFi en 3G internet verbindingen, nu nóg meer genieten van de muziek op uw telefoon (of het geluid bij films en video´s) dankzij de ingebouwde geluid verbetering van Dolby en de lijst gaat maar door en door.

Zoals u ziet: de LG Optimus 2X heeft alles in huis waar een smartphone liefhebber van houdt en naar op zoek is, dus maak vandaag nog gebruik van één van onze scherpe aanbiedingen!

Kleuropties:
Dark Brown Dark Brown