Smartphone > Smartphones > LG > LG Optimus 3D P920 + Gratis LG bluetooth headset Zwart

LG Optimus 3D P920 + Gratis LG bluetooth headset Zwart

LG Optimus 3D P920 + Gratis LG bluetooth headset Zwart

Let op: bij de LG Optimus 3D P920 zit nu een LG bluetooth headset ter waarde van € 29,-

De LG Optimus 3D P920 kan rustig een revolutie in smartphone land genoemd worden, dankzij de ingebouwde mogelijkheid om 3D (stereoscopische) foto's en video's te maken en te bekijken met dit toestel.

Daarnaast is het 4,3 inch display grote, capacitieve touchscreen van de LG Optimus 3D ook nog eens 3D geschikt! Maar LG heeft nog vele andere technische hoogstandjes verwerkt in de Optimus 3D, kijkt u namelijk maar eens met ons mee...

De dual core processor van de Optimus 3D:

Deze smartphone van LG heeft twee processoren (vandaar de naam dual core) van elk 1 GHz, waardoor de LG 3D ongekend snel is, ongekend vloeiend menu's en 3D video's voor u afspeelt zonder haperingen, enzovoorts.

Android op de LG Optimus 3D

De 3D, codenaam P920, biedt u naast alle voorgenoemde technische hoogstandjes ook nog eens de voordelen van Android OS, het besturingssysteem van Google: razendsnelle toegang tot Google Maps, Google Search, YouTube, etc., duizenden apps van apps met games tot productiviteit tot het laatste nieuws en nog veel meer.

En dan hebben we het hier nog niet eens gehad over de HDMI-uitgang, internetten tot wel 14.4 Mbps met de 3D P920, en nog vele andere functies.

Wacht niet en maak nu gebruik van één van onze LG Optimus 3D acties, want dit toestel is absoluut een aanrader voor iedereen die het nieuwste van het nieuwste wil hebben.

Kleuropties:
Zwart Zwart