Smartphone > Smartphones > LG > LG Optimus 4x HD P880 Zwart

LG Optimus 4x HD P880 Zwart

LG Optimus 4x HD P880 Zwart

Om te beginnen alle unieke kenmerken van deze geweldige smartphone op een rij: Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) Smartphone met 1.5Ghz QuadCore processor, 4.7 inch True HD IPS beeldscherm, 8MP Full HD camera & Quick Memo. Door het 4.7 inch True HD IPS beeldscherm verkrijg je supersnel, haarscherp beeld met een ultrazuinige batterij. Quick Memo maakt het mogelijk om fotos met je eigen tekst te versturen door te schrijven op je scherm. Zo kun je belangrijke informatie eenvoudig en snel delen.

Supersnel door de Nvidia 1.5Ghz Quad Core processor

Deze Smartphone is uitgerust met een krachtige mobiele Quad-Core processor. Deze zorgt ervoor dat alle applicaties werken op maximale snelheid en tegelijkertijd biedt hij je een ultieme multimedia experience met superscherpe graphics. Browsen, gamen of alles tegelijk. (multi-tasken)

Haarscherp - Geniet van verfijnde details

Met levendige kleuren, zorgt deze telefoon voor een uitstekende kijkervaring voor zowel fotos als videos. Zowel binnen als buiten ziet u alles scherp en tot in detail.

Ultrazuinig - 2,150mAh Duurzaam Batterij gebruik

Door het lage verbruik in stand-by en de Eco-mode feature heb je dagen lang plezier zonder te hoeven opladen. Bel, Chat meer, bekijk meer films, Surf het web langer, zonder je zorgen te hoeven maken over de duur van je batterij.

eXXXXpect more!

Leg direct vast wat jij wilt met de 'Quick Memo'-Hot Key. Voeg daar je persoonlijke notitie aan toe en deel deze met vrienden en kennissen. Dit beeld verwijst tevens naar de URL van de originele bron, zodat deze ook weer geraadpleegd kan worden.

Muziek, Boeken, Films en andere Android Apps

Op Google play staan ontzettend veel Android applicaties voor jou klaar, meestal gratis. Dit geeft je de vrijheid om de telefoon in te richten zoals jij het zelf wilt. Wil je op de hoogte blijven van het actuele nieuws? Met de applicatie nu.nl blijf je altijd bij, ook over alle files in Nederland. Heb je de trein gemist? Kijk op de app 9292ov en vind een alternatief. Persoonlijker kan een mobiele telefoon niet worden.

Kleuropties:
Zwart Zwart