Smartphone > Smartphones > LG > LG Optimus 7 Zwart

LG Optimus 7 Zwart

LG Optimus 7 Zwart

De LG E900 Optimus 7 is het eerste toestel van LG met Windows Phone 7 als besturingssysteem. Dit gloednieuwe besturingssysteem van Microsoft kan zonder problemen de concurrentie met Android, iOS, BlackBerry of Symbian.

De mogelijkheden
De mogelijkheden van Windows Phone 7 zijn ongekend. Natuurlijk kan het, net als andere high end smartphones, zonder problemen gebruik maken van snel internet, is navigatie mogelijk en is het een ware multimedia center. Wat Windows Phone 7 uniek maakt is zijn snelheid en integratie met andere Microsoft producten, zoals Windows 7, Zune, Xbox en Exchange servers. (sommige diensten pas medio 2011 in Nederland beschikbaar.)

LG Optimus 7
Optimus staat voor de nieuwe reeks van LG smartphones. Deze toestellen zijn uitermate geschikt voor functies als internet en apps. De '7' bij dit toestel staat voor Windows Phone 7, als besturingssysteem. De LG Optimus 7 is dus een zeer compleet toestel, met alle mogelijkheden van een smartphone. Navigatie, supersnel internet, een 5 megapixel camera en natuurlijk een groot touchscreen zijn aanwezig op de LG E900 Optimus 7.

Op zoek dus naar een Windows Phone 7 toestel? Overweeg dan zeker dit toestel!

Kleuropties:
Zwart Zwart