Smartphone > Smartphones > LG > LG Optimus Pad Zwart

LG Optimus Pad Zwart

LG Optimus Pad Zwart

De LG Optimus Pad heeft een nieuwe standaard gezet op tablet gebied, want de Pad van LG heeft zoveel functionaliteit in huis dat het wel héél moeilijk wordt voor concurrentie om LG te evenaren.

Over wat voor functies op de LG Optimus Pad hebben we het dan precies? Laten we eens een kijkje nemen...

LG gaat 3D: display, foto's en video's

Met de LG Optimus Pad kunt u 3D (stereoscopische) foto's en video's maken en bekijken dankzij de Dual 5 megapixel camera (2560 х 1920 pixels). Daarnaast kunt u op het 8.9 inch grote display alles in 3D terugzien. Ideaal toch?

Het nadeel van de iPad was trouwens dat hoewel alles lekker groot te zien was op een 9.7 inch display, het ding nou niet echt handig was mee te nemen. Andere tablets hadden daarentegen weer een te klein display, maar de Optimus Pad van LG zit er precies tussen in met 8.9 inch. Groot genoeg om websites te bekijken maar klein genoeg om makkelijk vast te houden.

Ondersteuning van 3G, WiFi en Flash

Zoals u kunt zien: de LG Optimus Pad ondersteunt zowel 3G internet als internetten via WiFi en ook nog eens Flash voor bijvoorbeeld YouTube. Dit kan van de iPad helaas niet gezegd worden! Dit maakt de Optimus Pad dan ook uniek, naast de 3D functionaliteit.

Kortom: de LG Optimus Pad heeft alles in huis om een echte iPad killer te zijn. Deze tablet van LG is daarom dan ook een hebbeding voor alle gadget liefhebbers.

Kleuropties:
Zwart Zwart