Smartphone > Smartphones > LG > LG P940 Prada 3.0 Phone Zwart

LG P940 Prada 3.0 Phone Zwart

LG P940 Prada 3.0 Phone Zwart

De LG P940 Prada 3.0, ook wel bekend als de Prada K2, is de opvolger van de oude LG Prada smartphone en heeft dan ook heel wat meer in haar mars!

Hieronder volgt een kleine samenvatting van de mogelijkheden van de luxueuze LG Prada 3.0...

De LG Prada 3.0 heeft Android Gingerbread aan boord

Wat betekent dat? Dat u in een handomdraai dingen kunt opzoeken via de Google zoekmachine, snel kunt navigeren van A naar B met Google Maps, altijd uw GMail kunt checken en overal waar u 3G en/of WiFi internet kunt gebruiken kunt genieten van YouTube video's. Last but not least: Android als besturingssysteem hebben betekent toegang hebben tot vele duizenden apps! Zo zijn er apps voor games, muziek, het weer, files, het laatste nieuws en ga zo maar door. Vandaar ook dat Prada voor LG én Android heeft gekozen.

Met de LG Prada 3.0 maakt u prachtige foto's en video's

Wilt u beeldschone, haarscherpe foto's maken? Dat kan en het is een eitje met de LG Prada 3.0 dankzij de ingebouwde 8 megapixel camera. Bent u meer van de video? Geen probleem, want dezelfde camera neemt ook moeiteloos video's op in HD-kwaliteit (1080p).

Er is overigens ook nog een tweede 1,3 megapixel camera aanwezig zodat u kunt webcammen met de Prada 3.0. Handig toch?

Wat de LG Prada 3.0 nog meer kan

De LG Prada 3.0 heeft geen enkele moeite met het afspelen van HD, DivX en MP4 video's, heeft een TV-out dus u kunt dingen op uw telefoon (bijvoorbeeld video's) afspelen op uw TV, er zit een dual core processor in de Prada 3.0 dus hij is eng snel, email, push email, stereo FM radio, een 4.3 inch capacitief touchscreen...

Zoals u kunt merken wordt de LG Prada 3.0 niet voor niets een luxueuze smartphone genoemd! Kijk daarom snel hieronder voor de voordeligste LG Prada acties van dit moment.

Kleuropties:
Zwart Zwart