Smartphone > Smartphones > Microsoft > Microsoft Lumia 950 Zwart

Microsoft Lumia 950 Zwart

Microsoft Lumia 950 Zwart

De Lumia 950 is het eerste high-end toestel van Microsoft wat op Windows 10 draait. De smartphone is voorzien van een 5.2-inch Quad HD en heeft vele interessante features.

Hieronder de belangrijkste eigenschappen op een rijtje.

  • Schitterend 5.2-inch Quad HD display (564 ppi)
  • Draait op het nieuwste Windows 10 besturingssysteem
  • 20 megapixelcamera met triple led technologie
  • USB type C connectie voor snelladen
  • optioneel te gebruiken als desktop pc

Ter vervanging van je desktop pc of laptop

Microsoft gooit hoge ogen met de primeur van de eerste Windows 10 smartphone die kan worden aangesloten op je beeldscherm. Je hoort het goed. Gebruik de Lumia 950 als desktop pc. Met behulp van een speciale dock kun je de telefoon gebruiken als thuis-computer.

Snel opladen met USB type C

De nieuwe lumia 950 heeft een usb-c 3.1 aansluiting. Hiermee kan maar liefst 5 gb per seconden worden overgebracht, ook maakt deze nieuwe technologie het mogelijk om extra snel te laden. Binnen een half uur is je toestel ( met een accu van 3000 mAh) al voor de helft opgeladen.

Camera

De camera is van uitstekende klasse. Met 20 megapixels en een triple ledflitser schiet het een van de mooiste plaatjes in het smartphone circuit. Dankzij de nieuwe led technologie voorkomt het het "rode ogen effect" in het donker. Hiernaast beschikt de Lumia 950 ook over een goede 5 megapixelcamera. Het maken van goede portretfoto's is in het hedendaagse eenmaal een "must".

Kleuropties:
Zwart Zwart  
Ook verkrijgbaar in: 
Wit Wit  

Microsoft Lumia 950 met abonnement vergelijken

Microsoft Lumia 950 accessoires