Smartphone > Smartphones > Motorola > Motorola Moto X Style Zwart

Motorola Moto X Style Zwart

Motorola Moto X Style Zwart

De Moto X Style: Mooi van binnen en van buiten

De Motorola Moto X Style is een prachtig ontworpen en hoogwaardige smartphone voorzien van de laatste Android-update. Het toestel met een 5.7-inch display (1440x2560) en waterafstotende coating (IP52), biedt eindeloos veel aan entertainment, draagt een uitstekende camera en beschikt over een krachtige batterij zodat je nog langer kan genieten van de smartphone.

21 megapixel

De "Style" en tevens opvolger van de Moto X heeft een aanzienlijk betere camera ten opzichte van zijn voorganger. Zo beschikt het over een 21 megapixelcamera (met f/2.0 aperture). Verder zijn er talloze cameratoepassingen op het toestel te vinden, zoals de bust- en avondmodus, slowmotion video en panoramamodus. Uiteraard is er ook een frontcamera aanwezig van 5 megapixel met groothoeklens.

Geheugen, besturingssysteem, accuduur

Op het toestel is 16 GB intern opslaggeheugen. De Moto X Style heeft 3 GB werkgeheugen zodat multitasken soepel verloopt. Het besturingssysteem is Android 5.1 Lollipop en onder de motorkap is een Qualcomm Snapdragon 808 processor te vinden (Hexacore). Het toestel is uit te breiden met extra geheugen tot maximaal 128 GB. Met 3000 mAh kan je het toestel gemakkelijk 1 dag intensief in gebruik nemen. Dankzij de turbocharge kun je in 15 minuten tijd het toestel opladen zodat je tot 10 uur lang kan genieten van de nieuwe Style.

Belangrijkste eigenschappen Moto X Style

  • 5.7-inch display
  • 21 megapixelcamera
  • Android 5.1
  • Waterafstotend ontwerp
  • Turbochargefunctie
  • 16 GB intern uitbreidbaar geheugen
Kleuropties:
Zwart Zwart  

Motorola Moto X Style met abonnement vergelijken

Motorola Moto X Style accessoires