Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung Galaxy A3 Zwart

Samsung Galaxy A3 Zwart

Samsung Galaxy A3 Zwart

Je bent jong van geest, een sociaal dier en leeft gezond. Een leuke smartphone voor een aantrekkelijke prijs is echter wat er nog ontbreekt. Dan is de Samsung Galaxy A3 voor jou op het lijf geschreven.

Stijlvol

Deze stijlvolle telefoon is een genot voor het oog. Het ziet er flitsend en prachtig uit met zijn full metalic body en strakke vormgeving. De A3 is slechts 6.9 mm dun en ligt mede daardoor extra fijn in je hand. Ook is het toestel behoorlijk kleurrijk. Zo kun je zelfs de user interface aanpassen naar verschillende thema's.

Entertainment

Plezier haal je gegarandeerd uit het toestel. Met Android als besturingssysteem beschik je over Google Play waar je oneindig veel games, films, muziek, e-books of andere leuke toepassingen kunt downloaden. De A3 heeft een goede 8 megapixelcamera aan de achterkant. Aan de voorkant is een scherpe 5 mp frontcam te vinden. De frontcam heeft een wide-selfie optie en je kan het toestel zelfs met stem begeleiden zodat je ook "handsfree" een selfie kan schieten.

Specificaties van de A3

Deze snelle Galaxy is voorzien van een 4.5-inch SuperAmoled wat zorgt voor realistische kleurweergave. Onder de motorkap is een Qualcomm Snapdragon 410 processor te vinden met 4 kernen wat zorgt voor een soepele smartphone-ervaring. Het intern geheugen is 16 GB met de mogelijkheid deze verder uit te breiden dankzij de Mico-SD sleuf. De A3 heeft verder een krachtige 1900 mAh batterij en is 4G compatible voor snel internet.

Belangrijkste eigenschappen Galaxy A3

beste Selfie ervaring met 5 mp frontcam schitterend metalic en ultradun ontwerp kleurrijk 4.5-inch scherm en uitstekend geluid veel entertainment met Google Play

Kleuropties:
Zwart Zwart  
Ook verkrijgbaar in: 
Wit Wit  

Samsung Galaxy A3 met abonnement vergelijken

Samsung Galaxy A3 accessoires