Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung Galaxy A5 Zwart

Samsung Galaxy A5 Zwart

Samsung Galaxy A5 Zwart

Met de Galaxy A5 zet Samsung weer een prachtige Galaxy smartphone op de wereld. De A5 is stijlvol ontworpen wat enigszins doet denken qua ontwerp aan de Galaxy Alpha die in 2014 werd uitgebracht. De nieuwe A5 is echter toegankelijker en heeft een andere doelgroep voor ogen. Één van de speciale eigenschappen van de A5 is de frontcamera met 5 megapixels.

Frontcam

Zo kun je voortaan voor eigen fotograaf spelen. Jouw vrienden passen met de wide-selfie optie nu ook zelfs op de foto. Verder introduceert Samsung een nieuw fenomeen. De Rear Cam Selfie. Hierbij wordt het zelfs mogelijk gemaakt om via de camera aan de achterkant een foto van jezelf te maken. Je activeert de camera met de Face Detecting Selfie Alarm. Jouw voordeel? Een selfie in de beste fotokwaliteit. Verder zijn er uiteraard vele mogelijkheden om de foto's te bewerken zodat je er op je best uit kan zien voor jouw optimale LinkedIn, Tinder of Facebook -profielfoto.

Specificaties Galaxy A5

De Galaxy A5 heeft een schitterend 5-inch Super Amoled scherm voor realistisch beeld en wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 processor (1.2 GHz Quadcore) voor een snelle smartphone-ervaring. Verder is er 16 GB intern geheugen aanwezig + de mogelijkheid het geheugen verder uit te breiden middels een microsd kaart. Het gebruiksvriendelijke Android 4.4 Kitkat is het besturingssysteem van het toestel. Ook heeft het een krachtige batterij met 2400 mAh.

Wat maakt de Galaxy A5 bijzonder?

  • Prachtig 5-inch Super Amoled beeldscherm
  • Volledig stijlvol aluminium en slank (6.7 mm) ontwerp
  • 5 megapixel frontcam met smart-toepassingen voor schitterende selfies + 13 megapixelcamera.
  • 16 GB intern geheugen
Kleuropties:
Zwart Zwart  
Ook verkrijgbaar in: 
Wit Wit  

Samsung Galaxy A5 met abonnement vergelijken

Samsung Galaxy A5 accessoires