Smartphone > Smartphones > Samsung > Samsung Galaxy A7 Wit

Samsung Galaxy A7 Wit

Samsung Galaxy A7 Wit

De Samsung Galaxy A7 is het meest geavanceerde toestel van Samsungs A serie uit 2015. Het toestel heeft een prachtige metalen behuizing en een splinterdun ontwerp (6.3 mm). Het beeldscherm is groot dankzij het schitterende 5.5-inch Super Amoled display. Ook is het qua connectiviteit future-proof met 4G en voorzien van NFC technologie om bestanden met elkaar eenvoudig uit te wisselen.

Ongekende Snelheid

De A7 is een snelheidsduivel dankzij de 64bit octacore processor en 2GB Ram werkgeheugen zodat het razendsnel kan schakelen voor een soepele multitask-experience. De Galaxy heeft 16GB intern opslag met de mogelijkheid deze verder uit te breiden tot maximaal 64GB. De accu van de telefoon is ruim voldoende met 2600 mAh. Hiermee kun je het toestel - met gemiddeld gebruik - gemakkelijk 24 uur gebruiken zonder deze extra op te laden.

Android en uitstekende camera

In lijn met de overige Galaxy toestellen van de fabrikant zal Android het platform zijn waar de A7 op zal draaien. Android 4.4 Kitkat is één van de laatste edities van Googles besturingssysteem met oneindig veel entertainment mogelijkheden. Ook is het buitengewoon geschikt voor social media zoals Facebook, Twitter, Instagram en Google+. Deel nu eenvoudig en supersnel jouw favorieten afbeeldingen die je met de 13 megapixelcamera of 5 megapixel frontcam hebt geschoten.

Belangrijkste eigenschappen van de Galaxy A7

  • Schitterend Full HD 5.5 inch Super Amoled beeldscherm
  • extreem snelle 64bit processor
  • mogelijkheid tot 4G voor snel internet
  • elegant ontwerp en dunne vormgeving
  • goede camera en een 5 megapixel frontcamera voor selfies
Kleuropties:
Wit Wit